mandag 25. januar 2010
Hei og god messeuke alle sammen.Jeg kan desverre ikke delta denne gangen, men håper jeg kommer sterkere tilbake. Har slitt med å få tid til alt jeg vil dette året som ligger bak oss. Jeg har hatt endel krevende møbeloppdrag som har gitt meg gråe hår og mange sene arbeidskvelder.

Jeg kan ikke noe om blogging, men kanskje dette kan hjelpe meg til å finne ny inspirasjon, derfor var det fint å få hjelp til å komme inn her igjen. Tusen takk Vigdis.

Jeg vil dele en morsom ting med dere interiørveiledere som jeg leste her om dagen. Riktignok er det aldri en farge alene som skal bestemme våre stiler hjemme, for trender har ingenting med personlige hjem å gjøre før vi selv setter dem inn vårt eget konsept, men allikevel;

Pantone, som er en verdensomspennende leverandør av profesjonelle fargestandarder har nå lansert årets farge (akkurat som vi kun vil ha 1-en av dem :-) ), nemlig TURKIS.

Logg deg inn på http://www.inredningsnyheter.se/ og les mer om dette.

Dette er en bra link for å følge med på trender og designnyheter. Svenskene er flinkere til dette enn oss, og den følger med på hele verdensbildet. Anbefales sterkt.

Signe-Lise ønsker dere en god uke i det nydelige vinterværet.2 kommentarer:

 1. God uke til deg også!
  Anine

  SvarSlett
 2. Hei,
  jeg er også forhindret fra å delta på kick-off denne gangen, men håper på inspirasjon og god oppdatering fra dere som skal delta:-) Jeg bor på Nordmøre i Møre og Romsdal, det blir litt langt å reise, men ønsker veldig å ha kontakt med dere...
  Ha en inspirerende kick-off og ei fin messe, gleder meg til masse "liv" på bloggen!!!
  Solveig

  SvarSlett