mandag 1. november 2010

Interiørglede i høstmørketMitt navn er Pia Håkonsen, og for to uker siden fullførte jeg veilederkurset på Norsk Interiørskole.

Sammen med kursholder Vigdis Bolin og fire andre interiørinteresserte damer hadde jeg en fantastisk inspirerende helg på Grünerløkka.

Gjennom masse ny lærdom, bevisstgjøring av egen kunnskap og interiørstil, fikk vi virkelig prøvd ut hva interiørglede innebærer i praksis. Ikke minst var det inspirerende å se hvor mangfoldig vår interiørverden kan være. Alle delte vi den samme lidenskapen for interiør, men på hver vår unike måte.

Siden kurset har jeg sittet med nesa godt plassert i de nyeste interiørmagasinene og kursbøkene. Nå klør jeg i fingrene etter å sette ut i live planene om å inspirere andre ved å holde kurs i Interiørglede. Jeg håper også å kunne dele noen drømmer fra min interiørverden med dere som leser denne bloggen.

På gjensyn!

2 kommentarer:

 1. Hei Pia,
  Så bra! Jeg er interiørveieleder hos Vigdis og synes det er supert at du allerede er i gang! Gleder meg til å lese mer på bloggen - og håper at de andre som har vært på kurs lar seg inspirere av deg som kaster deg ut i dette så umiddelbart etter å ha vært på veilederkurs. Lykke til! Hilsen Bente Jørgensen

  SvarSlett
 2. Heia Pia=)
  Jeg blir glad når jeg ser dine fargeglade, harmoniske interiør!
  Du e så flink atte=)
  Klem fra Anne på landet.

  SvarSlett