tirsdag 8. september 2009

Så e d på han igjen...

...daratadada, daratadada...
Så flott at det er kommet litt innlegg her og at det rører seg :) Jeg for min del har vært på en lengre reise med dårligere internett enn forutsett, brylluper og sykdom i familien, så da har datamaskinen kun blitt brukt til det mest nødvendige.

I helgen var vi i bryllup rett utenfor Stockholm (Järfälla) på Görvälns Slott og hadde et fantastisk opphold. Det er fantastisk utformet; det gamle utgangspunktet er beholdt med beiset treverk og tapeter inspirert av 1700-tallet. Med en touch av det moderne har de balansert interiøret på en unik måte. På noen av rommene er det moderne lamper, baderomsinnredningene er helt moderne og flatskjermen på soverommet så ut som den hadde hørt hjemme der i all sin tid. I baren (hovedhuset) hadde de t.o.m. barkrakker av plastikk som var helt "riktige". En fantastisk helg i fantastiske omgivelser og et vell av inspirerende interiørbutikker i Stockholm.

Forøvrig tok jeg kurs hos Vigdis i mars og ser frem til å avholde kurs nå i september. Er i startfasen med mitt "Amalies Hus" og vil nok søke støtte og råd hos dere etterhvert som brikkene faller på plass. Kommer meg dessverre ikke til Oslo i oktober - skulle gjerne vært med - høres gøy ut!

Ragnhild, Tromsø

1 kommentar:

  1. Åhh:), dette må ha vært en utrolig inspirerende opplevelse...et svenskt slott...i bryllupsskrud..kan ikke bli bedre!

    SvarSlett